neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Απόψεις
facebook
Έχουμε 182 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 eumeleia_new POLYTEXNO-2105 ETHNIKO-ODEIO-2015

Απόψεις

reklitislowΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΡΕΚΛΕΙΤΗ

Μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος σύντροφος και συναγωνιστής Χρήστος Ρεκλείτης. Εμβληματική μορφή των αγώνων της δημοκρατικής νεολαίας και ολόκληρης της Αριστεράς, από τη Νεολαία Λαμπράκη μέχρι τον Συνασπισμό (του οποίου διετέλεσε γραμματέας στη Ν. Σμύρνη) και στη συνέχεια τη ΔΗΜΑΡ.
Πάντα παρών στους αγώνες του ελληνικού λαού, καταδικασμένος και βασανισμένος άγρια από όσους τον ήθελαν αλυσοδεμένο.
Αποχαιρετούμε με λύπη έναν σεμνό Νεοσμυρνιό. Έναν από τους χιλιάδες αριστερούς και δημοκράτες που έδωσαν τα καλύτερά τους χρόνια για την ελευθερία και τη δημοκρατία. Και γι' αυτό έναν ξεχωριστό άνθρωπο.

Αντί στεφάνου ο ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σμύρνης διαθέτει το ποσό στην εφημερίδα «Αυγή»

ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης

Ζούμε στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθηνάς. Σε λίγο έχουμε δημοτικές εκλογές και ο ανταγωνισμός καλά κρατεί… Οι υποσχέσεις πολλές και διαφορές, τα καθημερινά προβλήματα όμως είναι και αυτά παρά πολλά.  Ενώ έγιναν πολλά, μεγάλα, πολυδάπανα και ίσως περιττά έργα -ο καθένας τα κρίνει με τη δική του ατομική άποψη- κάποια λίγα και απλά μικρά έργα, με ελάχιστο κόστος από το μεγάλο πλεόνασμα του δήμου, πρέπει να πραγματοποιηθούν για να γίνει καλύτερη η ποιότητα ζωής μας στην πόλη μας.

Περισσότερα...

TSIAPHS PANAGIOTHSlowΓράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΑΠΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης.

Μια ζωή Νέα Σμύρνη, μια ζωή Πανιώνιος, μία ζωή μουσική, μία ζωή πλατεία. Αυτή την πόλη αγαπώ,  αυτή την ομάδα υποστηρίζω και θέλω το καλύτερο.  Πάνω από δώδεκα χρόνια δημοτικός σύμβουλος γι’αυτό προσπαθώ.

Στόχος κι όνειρο να μας ενώσει η αγάπη για την πόλη, να δώσει ο καθένας ό,τι μπορεί για να κάνουμε τη ΔΙΚΗ μας ζωή καλύτερη, τη ΔΙΚΗ μας πόλη καλύτερη, να γίνουμε επιτέλους ομάδα.

Περισσότερα...

MOYTOPOULOU 2014lowΓράφει η  Φωφώ Μουτοπούλου - Φωτεινοπούλου, Εκπαιδευτικός - Δημ. Σύμβουλος.

Δανειστική Βιβλιοθήκη και χωρίς να το καταλάβω έγινα βοηθός βιβλιοθηκάριου, τρόπος του λέγειν.
Aμέσως μετά το σχολείο πήγαινα κατ’ ευθείαν για διάβασμα στη βιβλιοθήκη της πόλης μου τη φημισμένη τότε «Παπαστράτειο Δανειστική Δημοτική Βιβλιοθήκη» του Αγρινίου, που για καλή μου τύχη βρισκόταν ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου.

Περισσότερα...

STAYRIANIDIS 169x200Γράφει ο ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ  τ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΕΚΠ/ΚΟΣ

Μόνο θλίψη μπορεί να αισθανθεί κανείς απ’ όσα διαβάζει σε μερίδα του  τοπικού τύπου για τις διαταραγμένες σχέσεις ΔΗΜΟΥ – ΕΣΤΙΑΣ και για την επίρριψη ευθυνών σ’ επιλεγμένα σκοπίμως δημόσια πρόσωπα. Αφορμή για το παρόν κείμενο, τα όσα γράφονται για τον περιβόητο, εγώ τον φαντάζομαι υπερβολικά μεγαλοποιημένο, καθ’ ότι γνωρίζω τη «σφαγή» που συντελείται πανελλήνια και όχι μόνο τοπικά, τέτοιες εποχές, «άγριο καυγά» του κου Δρακούλη με τον Πρόεδρο της ΕΣΤΙΑΣ.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

mandalou-new

ZOGRAFOY-final

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

DEKEMBRIOS 2016 PROTOSELIDO copy