neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Απόψεις
facebook
Έχουμε 154 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 eumeleia_new POLYTEXNO-2105 ETHNIKO-ODEIO-2015

Απόψεις

LAIKH SYSPEIROSH lowΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!

Η «Λαϊκή Συσπείρωση», καταγγέλλει στους εργαζόμενους και στις λαϊκές οικογένειες της πόλης μας τη Δημοτική Αρχή Νέας Σμύρνης που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, στελέχη της ΝΔ, της «ευρύτερης» αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ κ.α., η οποία, παρά τα λόγια τα μεγάλα ότι στηρίζει τους εργαζόμενους, ανοίγει καινούργιους «λάκκους» στην απασχόληση -προχωράει με γρήγορους ρυθμούς σε ιδιωτικοποιήσεις των δομών του Δήμου και στη δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝΣΕΠ).

Περισσότερα...

aristerh parembash internetΤα ΚΟΙΝΣΕΠ της επιχειρηματικότητας και της ανεργίας στο δήμο μας.
Την ώρα που συμβασιούχοι του δήμου, αλλά και μόνιμοι, απολύθηκαν ως «πλεονάζον προσωπικό» και οι άνεργοι βαφτίζονται «περιττοί», διαθέσιμοι ή «ωφελούμενοι», τώρα βαφτίζονται και….επιχειρηματίες! Ο Δήμος της Νέας Σμύρνης, από κοινού με  την ιδιωτική εταιρεία i-learn , το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών και την εταιρεία Asset Τεχνολογική, έχει συστήσει την «Αναπτυξιακή Σύμπραξη Για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον», με απόφαση του, από τον 7/2012  Στα πρακτικά του Δημ. Συμβουλίου της 24/7/2012 αναφέρεται: «…το σχέδιο θα στοχεύει στη κατάρτιση και συμβουλευτική υποστήριξη (80) ανέργων από το Δήμο Νέας Σμύρνης. Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη που θα δημιουργηθεί με τη μορφή Αστικής Εταιρείας Ειδικού Σκοπού ολοκληρώνει το ρόλο της με τη σύσταση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) και την αποπληρωμή του συνολικού έργου…». 

Περισσότερα...

DRAKOULHS t lowΓράφει το μέλος της Εστίας Ν. Σμύρνης Παράσχος Δρακούλης

Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια το σπουδαιότερο πνευματικό και πολιτιστικό ίδρυμα της πόλης μας. Το κύρος της και η επί πολλών ετών λειτουργία της την έχει καταξιώσει και πέραν των ορίων της Νέας Σμύρνης, ως το μοναδικό φορέα διατήρησης και ανάδειξης του Μικρασιατικού Ελληνισμού, της πολιτιστικής και εθνικής κληρονομιάς.

Περισσότερα...

kalphΓράφουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ν. Σμύρνης: Μαμώλη Κατερίνα, Ψυχολόγος-Πολιτική Επιστήμονας &  Αρκαδινός Διονύσης, Πολιτικός Μηχανικός

Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές της Τ.Α. το Μάιο του 2014, επιθυμούμε να μιλήσουμε και να τοποθετηθούμε ως νέοι άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές πορείες, που όμως δραστηριοποιούμαστε κοινωνικό-πολιτικά στο Δήμο μας και όχι μόνο, απέναντι στην πρακτική της αποχής από τα κοινά των συμπολιτών μας στη Νέα Σμύρνη και δη των νέων.

Περισσότερα...

staurianidhs new low resγράφει ο ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ  τ. Δημ. Σύμβουλος – Εκπαιδευτικός

Πολλοί χαρακτήρισαν την απόσχιση του Σταύρου Τζουλάκη βιαστική. Άλλοι αψυχολόγητη, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που της προσέδωσαν το χαρακτήρα μιας μέγιστης και ταυτόχρονα επικίνδυνης ενέργειας τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη μέχρι σήμερα κραταιά Δημ. Παράταξη.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

mandalou-new

ZOGRAFOY-final

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

DEKEMBRIOS 2016 PROTOSELIDO copy