neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Υγεία
facebook
Έχουμε 125 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 eumeleia_new POLYTEXNO-2105 ETHNIKO-ODEIO-2015

Υγεία

iatrosΟ Δήμος Νέας Σμύρνης, στη συνέχιση των δράσεων του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προληπτικής ιατρικής, θα πραγματοποιήσει δωρεάν εξετάσεις.
Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων(ΚΕΕΛΠΝΟ) και απευθύνεται σε όλους τους Δημότες του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 05/02 θα διεξαχθούν εξετάσεις:

Περισσότερα...

κατάλογοςΟ Δήμος Νέας Σμύρνης στη συνέχιση των δράσεων του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προληπτικής ιατρικής, ξεκίνησε  το πρόγραμμα οδοντιατρικής πρόληψης  και προαγωγής της στοματικής υγείας.

Η υλοποίηση του προγράμματος πραγματοποιείται  από το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας &  Αλληλεγγύης» μαζί  με το Νομικό Πρόσωπο  Δημοσίου Δικαίου  «Κέντρο Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Νέων Νέας Σμύρνης-Εθνική Στέγη»  σε συνεργασία με τον οδοντιατρικό σύλλογο Πειραιά .

Το πρόγραμμα  καλύπτει όλους τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου και περιλαμβάνει :

•    Εκπαίδευση των παιδιών πάνω στην υγεία και τη φροντίδα του στόματος με βιωματική μέθοδο
•    Δωρεάν οδοντοστοματολογική εξέταση των παιδιών
•    Ενημέρωση γονέων για την κατάσταση του στόματος των παιδιών.

Επιπλέον προβλέπεται επέκταση του προγράμματος στα μέλη των  ΚΑΠΗ (Κέντρα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Ηλικιωμένων).

  Ο Πρόεδρος του ΚKΠΑ                                                              Ο Πρόεδρος της Εθνικής Στέγης
                                                                                                                   

  Λαδόπουλος Παναγιώτης                                                            Τσιάπης Παναγιώτης

IATRIKAΤο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 στις 18:30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου επί της οδού 2ας Μαΐου 8, εκδήλωση – ενημέρωση με τίτλο «Η πρόληψη σήμερα».

Περισσότερα...

IATRIKALOWΟ Δήμος Ν. Σμύρνης πραγματοποιεί στα Δημοτικά Ιατρεία του, Αρτάκης 34, Νέα Σμύρνη, πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του ΚΕΕΛΠΝΟ. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 3 Φεβρουαρίου 2015 με δωρεάν αιματολογικές-  καρδιολογικές εξετάσεις, συνεχίστηκε το Μάρτιο με δωρεάν προληπτικό έλεγχο για διαβήτη και δωρεάν προληπτικό έλεγχο για κήλη και θα ολοκληρωθεί 30 Απριλίου με δωρεάν καρδιολογικό και αιματολογικό έλεγχο των ενδιαφερομένων.

Περισσότερα...

ATHLISI  YGEIAΓράφει ο Διονύσιος Ι. Χαρίτος, Ειδικός Καρδιολόγος Μ.D.

Η καρδιά είναι ένας μυς, με μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από μια γροθιά, που λειτουργεί σαν μια πανίσχυρη αντλία ρυθμίζοντας την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό. Χωροταξικά βρίσκεται στον θώρακα, πίσω από το στέρνο και ανάμεσα στους πνεύμονες. Είναι ένα μυώδες και κοίλο όργανο, που δέχεται το αίμα πού προέρχεται από τις φλέβες και το εξωθεί προς τις αρτηρίες.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 18

Έναρξη
Προηγούμενο
1

mandalou-new

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

APRILIOS 2017 PROTOSELIDO copy