neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Τοπικές Ειδήσεις
facebook
Έχουμε 87 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 eumeleia_new POLYTEXNO-2105 ETHNIKO-ODEIO-2015

Τοπικές Ειδήσεις

ZESTH

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στα πλαίσια άσκησης κοινωνικής πολιτικής, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας ώστε να αποφευχθούν προβλήματα υγείας, που μπορεί να προκληθούν εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών.

Ενισχύοντας τη λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων όπως υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα, θα παραμείνουν ανοικτοί οι κλιματιζόμε...νοι χώροι των ΚΑΠΗ ώστε να υποδέχονται όλους τους πολίτες από τις 10-14/07/2017:

Περισσότερα...

ZESTHΟ Δήμος Νέας Σμύρνης στα πλαίσια άσκησης κοινωνικής πολιτικής, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας ώστε να αποφευχθούν προβλήματα υγείας, που μπορεί να προκληθούν εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών.  Ενισχύοντας τη λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων όπως υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα, για το Σάββατο 1 Ιουλίου και την Κυριακή 2 Ιουλίου θα παραμείνει ανοικτό για τους πολίτες ο κλιματιζόμενος χώρος του Β ΚΑΠΗ (Σταδίου 32-34) και ώρες 12:00 με 19:00.

Περισσότερα...

thalassia-mpania1-702x336Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Ν. Σμύρνης ανακοινώνει τις εγγραφές για τα Θαλάσσια Μπάνια 2017 τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις εξής περιόδους:

Περισσότερα...

Αιμοδοσία Νέας Σμύρνης

papadatosxatzopoulouΤην Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, στις 10.30 π.μ., τα Μέλη του Μικρασιατικού Σωματείου της «Εστίας Νέας Σμύρνης» καλούνται σε Τακτική Γενική Συνέλευση στο Μέγαρο της Εστίας για να εκλέξουν Πρόεδρο, Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή για την περίοδο 2017 - 2020. Τα μέλη έχουν να επιλέξουν μεταξύ 2 υποψηφίων Προέδρων: του εν ενεργεία Προέδρου κ. Γιάννη Παπαδάτου και του μέλους της Εστίας κας Βασιλικής Χατζοπούλου, ενώ για τις 6 θέσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου εγκρίθηκαν 7 υποψηφιότητες

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 176

Έναρξη
Προηγούμενο
1

mandalou-new

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

IOYNIOS 2017 PROTOSELIDO