neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Πολιτική Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ
facebook
Έχουμε 17 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 akadimos118x118 autopragmatosi Kyvellou-new

laikh syspeirosh logo Δελτίο Τύπου της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για την προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης στην Κεντρική Πλατεία και την κεντρική ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου Άγγελου Βρεττού...

 

Η συγκέντρωση που πραγματοποίησε η «Λαϊκή Συσπείρωση» στις 20.10.2010, έδειξε σε φίλους και αντιπάλους ότι το πολιτικό τοπίο και στην πόλη μας αλλάζει. Η αντίσταση και η ανυπακοή στην υποτιθέμενη νομιμότητα που επιβάλλει τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών, την ανέχεια απλώνεται σε όλο και περισσότερες συνειδήσεις.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Λευτέρης Παπακωνσταντόπουλος, ο Λαός έχει την ευκαιρία στις εκλογές αυτές να διορθώσει την ψήφο που έδωσε ένα χρόνο πριν στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, το ΛΑ.Ο.Σ., το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και στα άλλα αναχώματα της ριζοσπαστικοποίησης των Λαϊκών στρωμάτων. Να τιμωρήσει αυτούς που άνοιξαν ακόμα περισσότερο το δρόμο για να περάσουν οι αντιλαϊκές πολιτικές σε κρατικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Είναι η ώρα να κάνει την αγανάκτησή του δύναμη, να ψηφίσει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που στηρίζεται σε όλη την Ελλάδα, σε περιφέρειες και δήμους από το ΚΚΕ. Αυτό ακριβώς είναι και η εγγύηση ότι όσοι περισσότεροι θα εκλεγούν με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» τόσο μεγαλύτεροι και αποτελεσματικότεροι θα είναι οι αγώνες που θα αναπτυχθούν, συνέχισε στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Άγγελος Βρεττός.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι αγωνιστές που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κι εκείνοι που το στηρίζουν, απέδειξαν έμπρακτα την υποστήριξη τους στους εργαζόμενους, τους γονείς, τους ανέργους, τις γυναίκες, τους νέους και τους συνταξιούχους. Αντιστάθηκαν στην επιβολή τροφείων και θα παλέψουν για την κατάργησή τους, ενημέρωσαν έγκαιρα, στάθηκαν δίπλα τους και θα αγωνιστούν με τους συμβασιούχους αλλά και τους μόνιμους εργαζόμενους του δήμου για την κατοχύρωση μόνιμης και σταθερής εργασίας, πάλεψαν για την μετατροπή του «Γαλαξία» σε πολιτιστικό κέντρο ανάδειξης της ερασιτεχνικής δημιουργίας και εκδηλώσεων των μαζικών φορέων της πόλης μας, εναντιώθηκαν στην παραχώρηση δημόσιων χώρων στο ιδιωτικό κεφάλαιο (π.χ. parking πλατείας Καρύλλου) κ.α.

Όπως επισήμανε ο Άγγελος Βρεττός, γνώμονας δράσης για τη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι οι λαϊκές ανάγκες και όχι η κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου. Συνέχισε, τονίζοντας ότι οι άλλες παρατάξεις που κρύβονται πίσω από το προσωπείο του «ανεξάρτητου» και του «υπερκομματικού», εκπροσωπούν το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, το ΛΑ.Ο.Σ., τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα αναχώματα. Το ίδιο πράττουν και στην περιφέρεια όπου π.χ. το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατεβαίνει με τρεις υποψήφιους, το Σγουρό, το Δημαρά και το Μητρόπουλο. Εάν υπερισχύσουν αυτές οι δυνάμεις, την επομένη των εκλογών θα εφαρμόσουν το σχέδιο «Καλλικράτης», επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τις λαϊκές οικογένειες με τις απολύσεις, τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, την επιβολή φόρων, την ιδιωτικοποίηση της Υγείας, της Παιδείας και της Πρόνοιας. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει και η αποχή.

Καταλήγοντας, κάλεσε το Λαό της Νέας Σμύρνης, στις 7 και 14 Νοέμβρη να ψηφίσει «Λαϊκή Συσπείρωση» σε δήμο και περιφέρεια για να δυναμώσει τη φωνή του και να κάνει την αγανάκτηση του δύναμη.