neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Πολιτική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
facebook
Έχουμε 14 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 akadimos118x118 autopragmatosi Kyvellou-new

koupas_internetΣε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Σμύρνη - Νέα Σελίδα" κ. Στάθης Κούπας ευχαριστεί τους δημότες που τον ψήφισαν και σχολιάζει τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών . Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:...

 

 

 

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-Νέα Σελίδα - Στάθης Κούπας
΄Εδρα και γραφεία Συνδυασμού, Ελ. Βενιζέλου 205, Νέα Σμύρνη  Τ.Κ. 171 23
Τηλ.: 210 93 16 314, 210 93 44 506, 210 93 30 134, Φαξ: 210 93 74 995 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

                                                                                                         Νέα Σμύρνη: 18/11/10
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνδημότες μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους κατά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου.

Ευχαριστώ ακόμη πιο θερμά όλους όσους υπερδιπλασίασαν τη δύναμη μας κατά τη δεύτερη (κρίσιμη) εκλογική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, καταδεικνύοντας με την επιλογή τους την αναγκαιότητα  αλλαγής της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους υγιώς  σκεπτόμενους συνδημότες, οι οποίοι μπήκαν στο κόπο να αφήσουν για λίγο την οικογενειακή τους ραστώνη και να εκλέξουν με τη ψήφο τους τη νέα δημοτική αρχή.
Αυτή η κατηγορία των συνδημοτών μας, ανεξάρτητα της εκλογικής τους επιλογής, σήκωσαν στους  ώμους τους το βάρος όλων των υπολοίπων, οι οποίοι επέλεξαν μέσω της αποχής να στείλουν το δικό τους, ιδιότυπο μήνυμα διαμαρτυρίας.

Τόσο προσωπικά όσο και τα μέλη του συνδυασμού «ΝΕΑ ΣΝΥΡΝΗ-Νέα Σελίδα» του οποίου ηγήθηκα, δώσαμε ένα υγιή αγώνα κατά της διαπλοκής, της σήψης και της διαφθοράς στην οποία περιήλθε σταδιακά την τελευταία 12ετία ο Δήμος μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκλογικής περιόδου γυρίσαμε κάθε γειτονιά και δώσαμε συγκεκριμένα στοιχεία για όσους λυμαίνονται το δημοτικό χρήμα.

Αυτό τον αγώνα θα τον συνεχίσω με το ίδιο πάθος και την ίδια δυναμική από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Τη προσεχή Δευτέρα 22 Νοεμβρίου η πόλη μας θα βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο της δημοσιότητας με αφορμή τη ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί στο πρώην Δήμαρχο κι άλλους 9 συγκατηγορούμενους του.
Κανείς δεν θα μπορεί αυτή τη φορά να δικαιολογηθεί πως δεν ήξερε ή πως δεν έμαθε για όλα αυτά.

Η Δημοτική παράταξη «Νέα Σμύρνη - Ποιότητα ζωής» ήταν η νικήτρια της εκλογικής αναμέτρησης.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία μόνο το 37,6% των συμπολιτών μας αποφάσισαν να επιλέξουν μέσω εκλογικής διαδικασίας το νέο δήμαρχο της πόλης μας.
Από το σύνολο των εγγεγραμμένων με δικαίωμα ψήφου συνδημοτών μας, μόνο το 20,2% επέλεξε ως Δήμαρχο τον επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Νέα Σμύρνη - Ποιότητα ζωής». Παρατηρήθηκε επίσης το οξύμωρο συγκρίνοντας σε απόλυτους αριθμούς τα ψηφοδέλτια της πλειοψηφούσας  παράταξης ότι τη δεύτερη Κυριακή ήταν λιγότερα από αυτά που έλαβε τη πρώτη.

Οφείλω λοιπόν να συγχαρώ προσωπικά τον κ. Γ. Κουτελάκη ο οποίος συμμετείχε στη κρισιμότερη ως τώρα γι’ αυτόν εκλογική αναμέτρηση, αναδεικνύοντας ως δήμαρχο Νέας Σμύρνης τον εκλεκτό του κ. Σταύρο Τζουλάκη.

Με Τιμή
Στάθης Κούπας