neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Πολιτική ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΣΤΕΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Β' ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
facebook
Έχουμε 9 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 akadimos118x118 autopragmatosi Kyvellou-new

stefos mikrhΜε δήλωσή του ο επικεφαλής της "Συμμαχίας Πολιτών για τη Νέα Σμύρνη"  δηλώνει ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Σταύρου Τζουλάκη στο Β' Γύρο των Δημοτικών Εκλογών. Αναλυτικά ο κ. Στέφος αναφέρει:

«Το αποτέλεσμα του α΄ γύρου των δημοτικών εκλογών ήταν όντως μια δυσάρεστη έκπληξη για την παράταξή μας. Δυστυχώς, ο λαός της Νέας Σμύρνης επέλεξε να στείλει στο β΄ γύρο τις αντίθετες όψεις του ίδιου νομίσματος. Οφείλουμε κατά συνέπεια να σεβαστούμε την ετυμηγορία του νεοσμυρνιώτικου λαού και να αναζητήσουμε την καλλίτερη επιλογή για την ιστορική μας πόλη.
Γνωρίζουν οι νεοσμυρνιώτες ότι πάντοτε παίρνω ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις, δεν μασάω τα λόγια μου ούτε κρύβομαι πίσω από τις προφάσεις του λευκού ή του άκυρου. Για αυτό και θεωρώ ότι σε αυτές τις κρίσιμες και ιστορικές για τη Νέα Σμύρνη στιγμές, οφείλω να πάρω θέση που θα αποκλείει την εδραίωση των κατ΄ εξοχήν δυνάμεων της διαφθοράς, της αδιαφάνειας και του παλαιοκομματισμού…
Είναι κοινή διαπίστωση τόσο δική μου όσο και του δημάρχου ότι πέρα και πάνω από προσωπικές πικρίες, κοντόφθαλμες στρατηγικές και συναισθηματισμούς, πρέπει να πρυτανεύσει το συμφέρον της Νέας Σμύρνης. Η Νέα Σμύρνη δεν αντέχει άλλες προσβολές και διαπομπεύσεις από τα Μέσα Ενημέρωσης άλλοτε με δίκες και υπόδικους άλλοτε με σκάνδαλα και άλλοτε με καταγγελίες και υπόνοιες για λεηλασία του δημοσίου χρήματος… Ο δήμαρχος οφείλει να ασκεί διοίκηση με διαφάνεια, σεβασμό στο χρήμα των νεοσμυρνιωτών και κοινωνική αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας που πλήττονται βάναυσα από την κρίση και τα οικονομικά μέτρα. Ο ίδιος ο δήμαρχος μάλιστα έχει επισημάνει ότι θα παταχθούν αμείλικτα τα όποια φαινόμενα διαφθοράς διαπιστωθούν…
Για τους λόγους αυτούς η «Συμμαχία Πολιτών», μια καθαρά αυτοδιοικητική, φιλοευρωπαϊκή και ανεξάρτητη δημοτική παράταξη και εγώ προσωπικά αποφασίσαμε να συμπαραταχθούμε με την παράταξη του Στ. Τζουλάκη χωρίς ανταλλάγματα με ένα και μόνο στόχο: να μπει οριστικά ΤΕΛΟΣ στο μαύρο παρελθόν της πόλης μας ώστε να μην παραδοθεί και πάλι στον αρχιερέα της αδιαφάνειας, του παλαιοκομματισμού και της συναλλαγής. Στον Γ. Κουτελάκη που ενώ από τον περασμένο αιώνα είναι ο Γιέσμαν των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, παριστάνει σήμερα τον όψιμο αντιμνημονιακό. Το ότι έχει στο πλευρό του στελέχη της Τοπικής της ΝΔ και ακροδεξιούς δημοτικούς συμβούλους είναι προφανώς λεπτομέρεια στην απελπισμένη του προσπάθεια να υφαρπάξει κουτοπόνηρα τις ψήφους των αριστερών και αντιμνημονιακών δυνάμεων.
Η «Συμμαχία Πολιτών» παραμένει αντιπολιτευτική δύναμη συνεχίζοντας με συνέπεια και μαχητικότητα τον αγώνα της για το συμφέρον και ΜΟΝΟ της Νέας Σμύρνης και όχι της τσέπης ορισμένων. Έχουμε ιστορικό χρέος να βάλουμε ΤΕΛΟΣ σε ό,τι πλήγωσε και δίχασε αυτή την πόλη με το βαρύ όνομα και το ένδοξο παρελθόν της. Το οφείλουμε στις επόμενες γενεές και στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά μας…»