neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Απόψεις
facebook
Έχουμε 13 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 akadimos118x118 autopragmatosi Kyvellou-new

Απόψεις

STAYRIANIDIS 169x200Γράφει ο ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ  τ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΕΚΠ/ΚΟΣ

Μόνο θλίψη μπορεί να αισθανθεί κανείς απ’ όσα διαβάζει σε μερίδα του  τοπικού τύπου για τις διαταραγμένες σχέσεις ΔΗΜΟΥ – ΕΣΤΙΑΣ και για την επίρριψη ευθυνών σ’ επιλεγμένα σκοπίμως δημόσια πρόσωπα. Αφορμή για το παρόν κείμενο, τα όσα γράφονται για τον περιβόητο, εγώ τον φαντάζομαι υπερβολικά μεγαλοποιημένο, καθ’ ότι γνωρίζω τη «σφαγή» που συντελείται πανελλήνια και όχι μόνο τοπικά, τέτοιες εποχές, «άγριο καυγά» του κου Δρακούλη με τον Πρόεδρο της ΕΣΤΙΑΣ.

Περισσότερα...

NS POLH PROTYPO 250x180Σε µια εποχή όπου το «χθες» δεν επαρκεί για να µάς οδηγήσει σε ένα καλύτερο «σήµερα», πολλώ δε µάλλω σε ένα ελπιδοφόρο «αύριο», διάφορες σκέψεις περνούν από το µυαλό µιας οµάδας νέων ανθρώπων, αρκετοί εκ των οποίων συµµετέχουν για πρώτη φορά στην εκλογική αναµέτρηση των (δηµοτικών) εκλογών του Μαίου 2014…Είναι η Μαρία, η Βασιλική, ο Γιώργος, ο Κώστας, ο Τρύφων, ο Ανδρέας, ο Λάζαρος αλλά και όσοι άλλοι τους στηρίζουν … νέοι µε σπουδές και µεταπτυχιακά, µε ουσιαστική ενασχόληση µε τα κοινά, µε εθελοντική προσφορά στην πόλη και τους συµπολίτες τους, µε ιδέες, όραµα και προσδοκίες. Νέοι που προσπαθούν και που αγωνίζονται.

Περισσότερα...

STAYRIANIDIS 169x200του Θεόδωρου Χρήστου Σταυριανίδη, Εκπαιδευτικού - τ.Δημοτικού Σύμβουλου

Η σύγκλιση Τζουλάκη – Κούπα δεν εντυπωσίασε κανέναν, ούτε πέσαμε από τα σύννεφα. Αντιθέτως μάλιστα ήταν κάτι το αναμενόμενο και απόλυτα φυσιολογικό. Λαμβάνοντας υπ' όψιν πως οι σκληροί πυρήνες των Δημ. Παρατάξεων των δύο ανδρών, κομματικών εκπροσώπων των κομμάτων της συγκυβέρνησης στη Νέα Σμύρνη, ανήκουν στο βαθύ κομματικό χώρο ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. κανείς δεν παραξενεύεται.. Είναι φως φανάρι πως η σύγκλιση πραγματοποιήθηκε κατόπιν κομματικών υποδείξεων.

Περισσότερα...

staurianidhs new low resΓράφει ο Θεόδωρος - Χρήστος Σταυριανίδης, Εκπαιδευτικός τ. Δημ. Σύμβουλος   

Κάποιοι στη Νέα Σμύρνη ξελογιάστηκαν. Δεν θα έλεγα παραφράζοντας το Σουρή πως τους έστριψαν οι βίδες, αλλά πάντως, η εκτροπή τους από τα πλαίσια της λογικής και της αλήθειας, προκαλεί θυμηδία σ’ όσους γνωρίζουν και απορία σ’ όσους αγνοούν... Φυσικά η παραποίηση της αλήθειας στοχεύει αυτούς που αγνοούν, γιατί αυτοί εύκολα παραπλανώνται.

Περισσότερα...

papabasileiou lowΚύριε δήμαρχε, η ατολμία της διοίκησης σας να αναδείξει τον εμπορικό σύλλογο της πόλης μας σε συνομιλητή, παρά τις ρητές προσωπικές σας δεσμεύσεις, οδήγησε στην παρασκηνιακή ανάπτυξη παράπλευρων διόδων επικοινωνίας με τον εμπορικό κόσμο της πόλης, που στεγάστηκαν σε καφενειακού χαρακτήρα μικροσυζητήσεις με ορισμένους εμπόρους και όχι με τον επίσημο φορέα, στον οποίο δεν φροντίσατε να παράσχετε ούτε καν στέγη, όπως εδώ και καιρό σας έχει ζητηθεί και έχετε σχετικώς δεσμευτεί.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...