neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Τοπικές Ειδήσεις
facebook
Έχουμε 32 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 MPALOGIANNH autopragmatosi Kyvellou-new

Τοπικές Ειδήσεις

HRON 2Οι συνδρομητές ΗΡΩΝ έχουν τη δυνατότητα να επωφελούνται όλο το χρόνο από την νυχτερινή χρέωση. Γιατί η ΗΡΩΝ προσφέρει Νυχτερινή Χρέωση όλο το 24ωρο με τιμές χαμηλότερες και από του νυχτερινού της ΔΕΗ xωρίς :

Περισσότερα...

KAIROS - TYFONASΚλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δήμο Ν. Σμύρνης, αλλά και σε όλους τους Δήμους της Αττικής. Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, η οποία ανακοινώθηκε νωρίς το απόγευμα, θα μείνουν κλειστά αύριο τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται.

Περισσότερα...

PEIRAIOSΑίμα για τους τραυματίες ή οικονομική ενίσχυση ζητά σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, ενώ κάνει έκκληση για παύση αποστολής αγαθών καθώς οι ανάγκες σε είδη πρώτης ανάγκης έχουν καλυφθεί για την ώρα.

Περισσότερα...

penthos fotiaMε αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική και με βάση τις οδηγίες της Περιφέρειας, ο Δήμος Νέα Σμύρνης, μέσω του τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας και τους Συλλόγους Γονέων του 4ου Δημοτικού – Άγιος Ανδρέας, 7ου και 12ου Δημοτικού, καλεί τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης μας να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης βοήθειας για τους πληγέντες.

Τα είδη άμεσης ανάγκης που συγκεντρώνονται είναι τα εξής:

Περισσότερα...

logodnsnewΠόνος, θλίψη, οργή…  H Αυτοδιοίκηση κοντά στους πληγέντες.  Μια ανείπωτη τραγωδία συντελείται τις τελευταίες 24 ώρες

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 180

Έναρξη
Προηγούμενο
1

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:



Επιλογή Κατηγορίας

 

SEPTEMBRIOS 2018 PROTOSELIDO copy