neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Τοπικές Ειδήσεις
facebook
Έχουμε 63 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 MPALOGIANNH autopragmatosi Kyvellou-new

Τοπικές Ειδήσεις

kafe alsos smallKλειστό, δυστυχώς, παραμένει εν τω μέσω θέρους το αναψυκτήριο του Άλσους Νέας Σμύρνης. Το αναψυκτήριο, το οποίο έχει κλείσει εδώ και αρκετούς μήνες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, θα άρχιζε να λειτουργεί για τους δημότες και όλους τους επισκέπτες στις αρχές Ιουλίου 2018, γεγονός το οποίο δεν κατέστη εφικτό, ενώ δεν υπάρχει μέχρι σήμερα κάποια νεώτερη πληροφόρηση από το Δήμο για την έναρξη της λειτουργίας του.

Περισσότερα...

OMHROY small WEBΜε μια λωρίδα κυκλοφορίας προς την οδό Ελ. Βενιζέλου παραμένει η οδός Ομήρου καθώς συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στο δεύτερο τμήμα της οδού. Η αναμενόμενη αλλαγή κατεύθυνσης της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου προς την Ελ. Βενιζέλου, για να διευκολυνθεί η κίνηση στο κέντρο της πόλης και τα προβλήματα που δημιουργούνται σε ώρες και μέρες αιχμής, την οποία περιμέναμε, μάλλον, δεν θα γίνει.

minetta 2Την ενοικίαση ή αγορά του κτηρίου «ΑΣΦΑΙΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ» στη Λεωφόρο Συγγρού εξετάζει η Δημοτική Αρχή, καθώς έχει κριθεί ομόφωνα αναγκαία, για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου μας, η μεταστέγαση των υπηρεσιών από το υπάρχον Δημαρχείο. Μετά τις έντονες αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης για το υψηλό ενοίκιο του κτηρίου και την αδυναμία λήψης συναινετικής απόφασης, η δημοτική αρχή θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την βελτίωση της τιμής αγοράς ή ενοικίασης του κτηρίου «ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ» προκειμένου να γίνει εφικτή η μεταστέγαση του Δημαρχείου σε ένα ασφαλέστερο και λειτουργικότερο χώρο.

Περισσότερα...

poli anapoda"Έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής 1η Ιουλίου ο σύντροφος μας Θανάσης Τσουκνίδας σε ηλικία 33 χρονών. Με τον Θανάση γνωριστήκαμε στους δρόμους της Νέας Σμύρνης. Είχαμε κοινές ανησυχίες για την πόλη μας, για τη ζωή που θα έπρεπε να διεκδικήσουμε σε έναν κόσμο τόσο εχθρικό...

Περισσότερα...

paidikos stathmos-1Οι εγγραφές για την περίοδο 2018 –2019 μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, για το Δήμο της Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (2ας Μαϊου 8, 3ος όροφος πάνω από τα Goody ́ς στην κεντρική πλατεία του Δήμου.)

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 179

Έναρξη
Προηγούμενο
1

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

IOYLIOS 2018 PROTOSELIDO copy