neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Τοπικές Ειδήσεις
facebook
Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 MPALOGIANNH autopragmatosi Kyvellou-new

Τοπικές Ειδήσεις

BARTHOLOMAIOS lowMετά από επίσημη πρόσκληση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ. Συμεών, την Ιερά Μητρόπολη και την πόλη της Νέας Σμύρνης θα επισκεφθεί επίσημα για πρώτη φορά στις 11, 12 & 13 Μαρτίου 2017 ο νέος Μητροπολίτης ΣΜΥΡΝΗΣ κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ.

Περισσότερα...

LOGO ESTIA ME GRAMMATA 3cm

Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση της Εστίας Ν. Σμύρνης στα πλαίσια της οποίας θα διεξαχθούν και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τη θέση του Προέδρου, των μελών του Δ.Σ. και την εξελεγκτική επιτροπή θα γίνονται έως και την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017. Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης:

Περισσότερα...

Στα λευκά ντύθηκε η Νέα Σμύρνη απ' άκρη σ' άκρη με τους δημότες να απολαμβάνουν το χειμερινό τοπίο που είχαν χρόνια να το δουν στην πόλη τους τόσο έντονο. Η χιονόπτωση που ξεκίνησε κατά τις 7.30 σήμερα το βράδυ συνεχίστηκε για αρκετές ώρες και οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, και αναμένεται να συνεχιστούν και το βράδυ, προβλέπεται να διατηρήσουν το χιόνι και αύρο.  Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχουν αναφερθεί, ενώ ο Δήμος Ν. Σμύρνης με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους δημότες ότι οι Παιδικοί Σταθμοί, τα σχολεία όλων των βαθμίδων και τα ΚΔΑΠ θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ο Δήμος παρακαλείλ επίσης τους κατοίκους να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια για να διευκολύνουν το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας.

neasmyrni xioni 2

neasmyrni xioni 3

neasmyrni xioni

N. SMYRNH ANTIDROMHSEIS small

Μεγάλη αναστάτωση στην κυκλοφορία στο Δήμο Ν. Σμύρνης προκάλεσαν τις τελευταίες ημέρες οι κυκλοφοριακές αλλαγές σε δρόμους στο κέντρο κυρίως της πόλης, οι οποίες τέθηκαν σε ισχύ ξαφνικά από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 χωρίς να υπάρξει σωστή ενημέρωση των δημοτών. Τις ρυθμίσεις είχε προτείνει κυκλοφοριακή μελέτη την οποία εκπόνησε ο Δήμος Ν.Σμύρνης, ενόψει της αναπλάσης της οδού Ομήρου, για να αντιμετωπίσει τα κυκλοφοριακά προβλήματα τα οποία αναμένεται να οξυνθούν με την έναρξη των έργων, τις είχε εγκρίνει το Δημ. Συμβούλιο και είχαν δημοσιευτεί και σε ΦΕΚ από το Σεπτέμβριο.

Περισσότερα...

AIMODOSIA AFISA 2

Περισσότερα Άρθρα...

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

SEPTEMBRIOS 2018 PROTOSELIDO copy