neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Τοπικές Ειδήσεις
facebook
Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 MPALOGIANNH autopragmatosi Kyvellou-new

Τοπικές Ειδήσεις

Στα λευκά ντύθηκε η Νέα Σμύρνη απ' άκρη σ' άκρη με τους δημότες να απολαμβάνουν το χειμερινό τοπίο που είχαν χρόνια να το δουν στην πόλη τους τόσο έντονο. Η χιονόπτωση που ξεκίνησε κατά τις 7.30 σήμερα το βράδυ συνεχίστηκε για αρκετές ώρες και οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, και αναμένεται να συνεχιστούν και το βράδυ, προβλέπεται να διατηρήσουν το χιόνι και αύρο.  Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχουν αναφερθεί, ενώ ο Δήμος Ν. Σμύρνης με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους δημότες ότι οι Παιδικοί Σταθμοί, τα σχολεία όλων των βαθμίδων και τα ΚΔΑΠ θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ο Δήμος παρακαλείλ επίσης τους κατοίκους να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια για να διευκολύνουν το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας.

neasmyrni xioni 2

neasmyrni xioni 3

neasmyrni xioni

N. SMYRNH ANTIDROMHSEIS small

Μεγάλη αναστάτωση στην κυκλοφορία στο Δήμο Ν. Σμύρνης προκάλεσαν τις τελευταίες ημέρες οι κυκλοφοριακές αλλαγές σε δρόμους στο κέντρο κυρίως της πόλης, οι οποίες τέθηκαν σε ισχύ ξαφνικά από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 χωρίς να υπάρξει σωστή ενημέρωση των δημοτών. Τις ρυθμίσεις είχε προτείνει κυκλοφοριακή μελέτη την οποία εκπόνησε ο Δήμος Ν.Σμύρνης, ενόψει της αναπλάσης της οδού Ομήρου, για να αντιμετωπίσει τα κυκλοφοριακά προβλήματα τα οποία αναμένεται να οξυνθούν με την έναρξη των έργων, τις είχε εγκρίνει το Δημ. Συμβούλιο και είχαν δημοσιευτεί και σε ΦΕΚ από το Σεπτέμβριο.

Περισσότερα...

AIMODOSIA AFISA 2

shmaia ellhnikhΤην Παρασκευή 28/10/2016 θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο μας οι καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου1940. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

08:45 Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγ. Φωτεινής

10:00 Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Μνημοσύνης, στην Πλατεία προ του Μεγάρου της Εστίας Ν. Σμύρνης

11:10 Παρέλαση στην οδό Ομήρου

MPEXLIBANIDISΗ Νέα Σμύρνη αποχαιρετά τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2016 στις 2:00 μ.μ. στον Ι. Ναό Αγ. Φωτεινής τον επί 20 χρόνια Δήμαρχό της Μπάμπη Μπεχλιβανίδη, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 87 ετών αφήνοντας την πόλη μας φτωχότερη. Ο Μπάμπης Μπεχλιβανίδης έζησε, εργάστηκε και δημιούργησε την οικογένειά του στη Νέα Σμύρνη, την οποία υπηρέτησε υποδειγματικά

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

SEPTEMBRIOS 2018 PROTOSELIDO copy