neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Τοπικές Ειδήσεις
facebook
Έχουμε 44 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 MPALOGIANNH autopragmatosi Kyvellou-new

Τοπικές Ειδήσεις

ENOSH GONEONΗ Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Ν. Σμύρνης συγκεντρώνει σχολικές τσάντες και γραφική ύλη για τα παιδιά του Δήμου μας που τα έχουν ανάγκη.

Περισσότερα...

EJAFANISH NESTORAΣυναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές έπειτα από την εξαφάνιση 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ από τη Νέα Σμύρνη, όπου έμενε μόνη της. Όπως είπε η μητέρα της, την τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της το Σάββατο, την ενημέρωσε ότι πάει να τακτοποιήσει μία δουλειά και της είπε να μην ανησυχεί.
Σύμφωνα με την μητέρα της, η κοπέλα το τελευταίο διάστημα είχε παρουσιάσει αλλαγές στη συμπεριφορά της και μάλιστα λίγο πριν την εξαφάνιση της, απενεργοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook καθώς και το κινητό της τηλέφωνο.
Η Μαρία Νέστορα έχει ύψος 1.66 και όταν χάθηκε φορούσε τζιν σορτς και παπούτσια πλατφόρμες, χρώματος ροζ.

Πηγή cnn.gr

KLEISTO ARTAKIS lowΠρογραμματική Σύμβαση υπέγραψαν πρόσφατα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, με αντικείμενο το έργο «Κατασκευή νέου Κλειστού Γυμναστηρίου 3.500 θέσεων Βιοκλιματικό-Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Νέας Σμύρνης», προϋπολογισμού 17.850.000 ευρώ.  Το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο θα κτισθεί στη θέση του σημερινού μικρού και πεπαλαιωμένου Κλειστού της οδού Αρτάκης το οποίο θα κατεδαφιστεί. Θα έχει είσοδο από την οδό Αρτάκης και θα καταργηθούν τα δημοτικά καταστήματα που βρίσκονται εκεί.  Για να ξεκινήσουν οι εργασίες πρέπει να γίνει πρώτα δημοπράτηση του έργου η οποία αναμένεται μέχρι το τέλος του 2016 και να αναδειχθεί ανάδοχος προς το τέλος του 2017.

Περισσότερα...

NIKOMHDEIAS APO KLEISTOLOWΈξι μεγάλα χρηματοδοτούμενα έργα συνολικού προϋπολογισμού 30 περίπου εκατομμυρίων βρίσκονται σε εξέλιξη ή ετοιμάζονται να ξεκινήσουν στο άμεσο μέλλον στο Δήμο Ν. Σμύρνης. Συγκεκριμένα με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής κατασκευάζεται ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός της οδού Σινώπης στην Άνω Ν. Σμύρνη προϋπολογισμού 2.225.000 ευρώ και δυναμικότητας 90 παιδιών, προχωράει η κατασκευή

Περισσότερα...

SOROPTIMISTIKOSLOWΟ Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ν. Σμύρνης και η Εστία Νέας Σμύρνης σε μια πολύ  ουσιαστική συνεργασία και με την υποστήριξη από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Σμύρνης παρουσίασαν τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 το απόγευμα την Εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης για την ενημέρωση – ευαισθητοποίηση παιδιών, γονέων, εκπαιδευτικών για την πρόληψη της παιδικής παρενόχλησης και κακοποίησης, ένα ιδιαίτερο θέμα για οποίο οφείλουμε όλοι να είμαστε ενημερωμένοι.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

SEPTEMBRIOS 2018 PROTOSELIDO copy