neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Τοπικές Ειδήσεις
facebook
Έχουμε 76 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 MPALOGIANNH autopragmatosi Kyvellou-new

Τοπικές Ειδήσεις

aimodosiaΤο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και την Ομάδα Εθελοντών του Δήμου «Ενεργός Δράση» διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Δημοτικής Δανειστικής Τράπεζας Αίματος.

Περισσότερα...

skoupidiaO Δήμος Νέας Σμύρνης παρακαλεί τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της πόλης να μην κατεβάζουν στους κάδους τα απορρίμματά τους λόγω της απεργίας τη ΠΟΕ - ΟΤΑ. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα απεργούν το Σάββατο 7 και την Κυριακή  8 Μαΐου από τα καθήκοντά τους διαμαρτυρόμενοι μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους της τοπικής αυτοδιοίκησης για το νέο ασφαλιστικό σύστημα.

logodimosΕλληνική Δημοκρατία                                                                                                         Νέα Σμύρνη,28.04. 2016
Περιφέρεια Αττικής
Δήμος Νέας Σμύρνης                                                                                                         Αρ. πρωτ.:   14534
Γραφείο Δημάρχου

Ταχ. Δ/νση:Ελ. Βενιζέλου 14 171 21 – Ν. Σμύρνη
Τηλ.:213 2025 851-853 Fax:213 2025 846
Ηλεκ. Δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.     
                                                                                                                                          ΠΡΟΣ:ΕΣΤΙΑ Ν.Σμύρνης
                                                                                                                                                                                    Υπόψη κ. Προέδρου                                                                                        

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Σε δελτίο τύπου που εκδώσατε στις 24.04.2016 και κοινοποιήσατε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και το οποίο ήδη αναπαράχθηκε αναφέρετε ότι «Ξέχασε η Δημοτική Αρχή να αναφέρει το όνομα της ΕΣΤΙΑΣ τόσο στο γενικό χάρτη, ο οποίος περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα του Ψηφιακού Μουσείου, όσο και στο υπόμνημά του» και πιο κάτω αναφέρετε επίσης ότι «Ξέχασε ο Δήμος να αναφέρει την ΕΣΤΙΑ ως φορές ιστορικής συνέχειας του μικρασιατικού πολιτισμού…»

Περισσότερα...

DRASH ANERGIA POIOTHTA ZOHS lowO Σύλλογος Νέας Σμύρνης “Ποιότητα Ζωής” σε συνεργασία με το Skywalker.gr διοργανώνουν το μήνα Μάιο διαδοχικά προγράμματα εκπαιδευτικού χαρακτήρα που αφορούν δράσεις για την ανεργία. Οι δράσεις έχουν αναλυτικά ως εξής:

Περισσότερα...

OMHROY SXEDIO MELETHTON lowEγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 5-04-2016, η ανάπλαση των οδών Ομήρου-Παλαιολόγου. Το έργο προϋπολογισμού 3,650.000 ευρώ πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα και θα χρηματοδοτηθεί εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής. Το έργο είχε εγκριθεί κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Σμύρνης πέρυσι το Μάιο και ο Δήμος αναζητούσε χρηματοδότηση για να το υλοποιήσει.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

mandalou-new

zografou-01

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

MARTIOS 2018 PROTOSELIDO copy