neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Τοπικές Ειδήσεις
facebook
Έχουμε 92 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 MPALOGIANNH autopragmatosi Kyvellou-new

Τοπικές Ειδήσεις

Με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επανακαθορίστηκε το ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για τη θερινή περίοδο έως τη 1.00 το βράδυ και για τη χειμερινή περίοδο έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα, με την προϋπόθεση να μην διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων.

Περισσότερα...

Από Εξαρτησιογόνες Ουσίες & της Προαγωγής της Υγείας σε Συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ

Το Κέντρο Πρόληψης «ΗΛΙΟΣ», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, είναι το αποτέλεσμα της ευαισθησίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων των Δήμων Νέας Σμύρνης - Αγίου Δημητρίου και υποστηρίζεται από τον ΟΚΑΝΑ τόσο επιστημονικά όσο και οικονομικά κατά 50%. Ως αναγνωρισμένος από το κράτος φορέας για την εφαρμογή προγραμμάτων πρόληψης της τοξικοεξάρτησης, μείωσης της ζήτησης και προαγωγής της υγείας, το Κέντρο Πρόληψης «ΗΛΙΟΣ», στελεχώνεται από επιστημονικό προσωπικό με εκπαίδευση στην πρόληψη και παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν στους δημότες.


Περισσότερα...Ένα πανέμορφο νέο πάρκο, με γκαζόν και φωτισμό, παραδόθηκε πρόσφατα στους κατοίκους της πόλης μας στην οδό Σινώπης με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ. Άγγελου Σουρβίνου.

Περισσότερα...Εγκρίθηκαν από τη Δ/νση Μελετών Έργων Οδοποιίας του ΥΠΕΧΩΔΕ και ξεκίνησαν να εφαρμόζονται οι κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο της πόλης μας που είχε αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε προηγούμενη συνεδρίαση του. Οι αλλαγές αυτές κρίθηκαν αναγκαίες στην πράξη και θα διαρκέσουν όσο το απαιτούν τα έργα κατασκευής του υπόγειου γκαράζ.

Περισσότερα...Την Τετάρτη 24 Μαϊου 2006 και ώρα 19.00 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και σημαντική προσέλευση τα εγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών και Προαγωγής της Υγείας «ΗΛΙΟΣ» των Δήμων Νέας Σμύρνης και Αγίου Δημητρίου, στα γραφεία του Κέντρου στην οδό Αρτάκης 34 στη Νέα Σμύρνη.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

mandalou-new

zografou-01

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

MARTIOS 2018 PROTOSELIDO copy