neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Τοπικές Ειδήσεις
facebook
Έχουμε 74 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 MPALOGIANNH autopragmatosi Kyvellou-new

Τοπικές Ειδήσεις

Έργο ύψους 200.000 ευρώ που αφορά τις κατασκευές πεζοδρομίων σε διάφορες οδούς της πόλης μας υλοποιείται από το Δήμο Ν. Σμύρνης εδώ και ένα περίπου μήνα. Οι πλακοστρώσεις ολοκληρώθηκαν ήδη στα τρίγωνα Μυκάλης,  Ευξ. Πόντου και Νεαπόλεως - Έβρου, καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο των Αγ. Αναργύρων.

Περισσότερα...

Ξεκίνησε να λειτουργεί από την καινούργια σχολική χρονιά νέα αίθουσα χωριτικότητας 30 - 40 παιδιών στον Παιδικό Σταθμό της Εθνικής Στέγης.

Περισσότερα...

 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 21 Ιουλίου 2006 το πρόγραμμα ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά Δημοτικού Σχολείου που διοργάνωσε στα πλαίσια των καλοκαιρινών διακοπών ο Δήμος Νέας Σμύρνης για 8η χρονιά. Το πρόγραμμα που ήταν σχεδιασμένο από έμπειρους επιστήμονες ειδικά για παιδιά λειτούργησε για 5 εβδομάδες και συμμετείχαν 400 παιδιά.

Περισσότερα...

Εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση της 17ης/7/2006 οι ετήσιες επιχορηγήσεις που δίνονται από το δήμο στους συλλόγους της πόλης μας.

Περισσότερα...


Ξεκίνησαν στα μέσα Ιουλίου τα έργα ανάπλασης του Άλσους Ν. Σμύρνης. Οι εργασίες ξεκίνησαν περιφερειακά από το τόξο Βενιζέλου � Κορδελίου, με σπάσιμο του μπετόν, επανακαθορισμό των διαδρόμων περιπάτου, εγκατάσταση δικτύου πυρόσβεσης και φωτισμού, δημιουργία νέων εισόδων κλπ. Τα έργα περιμετρικά του Άλσους θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ η κεντρική πλατεία του Άλσους θα αρχίσει να διαμορφώνεται από τον Οκτώβριο, μετά το τέλος των παραστάσεων των Ιωνικών Γιορτών. Το έργο ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2007.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

DEKEMBRIOS 2018 PROTOSELIDO copy