neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Τοπικές Ειδήσεις
facebook
Έχουμε 64 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 MPALOGIANNH autopragmatosi Kyvellou-new

Τοπικές Ειδήσεις


Ξεκίνησαν στα μέσα Ιουλίου τα έργα ανάπλασης του Άλσους Ν. Σμύρνης. Οι εργασίες ξεκίνησαν περιφερειακά από το τόξο Βενιζέλου � Κορδελίου, με σπάσιμο του μπετόν, επανακαθορισμό των διαδρόμων περιπάτου, εγκατάσταση δικτύου πυρόσβεσης και φωτισμού, δημιουργία νέων εισόδων κλπ. Τα έργα περιμετρικά του Άλσους θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ η κεντρική πλατεία του Άλσους θα αρχίσει να διαμορφώνεται από τον Οκτώβριο, μετά το τέλος των παραστάσεων των Ιωνικών Γιορτών. Το έργο ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2007.

Περισσότερα...Ένα αξιόλογο έργο, το οποίο περιλαμβάνει την κατασκευή του δεύτερου Δημοτικού Γυμναστηρίου και νέων αιθουσών για τα πολιτιστικά τμήματα στα δημοτικά καταστήματα στην οδό Αρτάκης, καθώς και την κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου στην Πλατεία Ζαρίφη ξεκίνησε πριν από ένα μήνα στην πόλη μας. Το έργο, αξίας 400.000 ευρώ, εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» και οι εργασίες του αναμένεται να διαρκέσουν δύο περίπου μήνες.

Περισσότερα...Με κολωνάκια και μπάρες σε όλες τις εισόδους της Κεντρικής Πλατείας, η τοποθέτηση των οποίων ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ο Δήμος Ν. Σμύρνης απαγόρευσε την είσοδο των τροχοφόρων στον πεζόδρομο.

Περισσότερα...

Δικαστικό αγώνα ξεκίνησε πρόσφατα ο Δήμος Ν. Σμύρνης κατά της ΕΥΔΑΠ, η οποία διεκδικεί χώρο 865 τ.μ. στην Πλατεία Δεξαμενής, και κατά του κτηματολογίου αναγνώρισης της κυριότητας του χώρου, ενώ με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενέκρινε τη μεταγραφή στο Υποθηκοφυλάκιο του χώρου της Δεξαμενής.

Περισσότερα...Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Σμύρνης εγκαινίασε την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2006 το Γ' Κ.Α.Π.Η. στην οδό Πλαστήρα 57 στις 7 το απόγευμα. Το ζεστό κλίμα, που επικράτησε και η παρουσία πάρα πολλών μελών και των τριών ΚΑΠΗ, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά και παρουσίασαν πλούσιο πρόγραμμα με τις ομάδες χορού και χορωδίας, έστεψε τα εγκαίνια με απόλυτη επιτυχία.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

SEPTEMBRIOS 2018 PROTOSELIDO copy