neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Τοπικές Ειδήσεις
facebook
Έχουμε 69 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 MPALOGIANNH autopragmatosi Kyvellou-new

Τοπικές Ειδήσεις

 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 21 Ιουλίου 2006 το πρόγραμμα ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά Δημοτικού Σχολείου που διοργάνωσε στα πλαίσια των καλοκαιρινών διακοπών ο Δήμος Νέας Σμύρνης για 8η χρονιά. Το πρόγραμμα που ήταν σχεδιασμένο από έμπειρους επιστήμονες ειδικά για παιδιά λειτούργησε για 5 εβδομάδες και συμμετείχαν 400 παιδιά.

Περισσότερα...

Εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση της 17ης/7/2006 οι ετήσιες επιχορηγήσεις που δίνονται από το δήμο στους συλλόγους της πόλης μας.

Περισσότερα...


Ξεκίνησαν στα μέσα Ιουλίου τα έργα ανάπλασης του Άλσους Ν. Σμύρνης. Οι εργασίες ξεκίνησαν περιφερειακά από το τόξο Βενιζέλου � Κορδελίου, με σπάσιμο του μπετόν, επανακαθορισμό των διαδρόμων περιπάτου, εγκατάσταση δικτύου πυρόσβεσης και φωτισμού, δημιουργία νέων εισόδων κλπ. Τα έργα περιμετρικά του Άλσους θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ η κεντρική πλατεία του Άλσους θα αρχίσει να διαμορφώνεται από τον Οκτώβριο, μετά το τέλος των παραστάσεων των Ιωνικών Γιορτών. Το έργο ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2007.

Περισσότερα...Ένα αξιόλογο έργο, το οποίο περιλαμβάνει την κατασκευή του δεύτερου Δημοτικού Γυμναστηρίου και νέων αιθουσών για τα πολιτιστικά τμήματα στα δημοτικά καταστήματα στην οδό Αρτάκης, καθώς και την κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου στην Πλατεία Ζαρίφη ξεκίνησε πριν από ένα μήνα στην πόλη μας. Το έργο, αξίας 400.000 ευρώ, εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» και οι εργασίες του αναμένεται να διαρκέσουν δύο περίπου μήνες.

Περισσότερα...Με κολωνάκια και μπάρες σε όλες τις εισόδους της Κεντρικής Πλατείας, η τοποθέτηση των οποίων ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ο Δήμος Ν. Σμύρνης απαγόρευσε την είσοδο των τροχοφόρων στον πεζόδρομο.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

SEPTEMBRIOS 2018 PROTOSELIDO copy