neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική
facebook
Έχουμε 16 επισκέπτες συνδεδεμένους

neasmyrni.net.gr

airetoi_sdoeΛίστα με 105 δημάρχους, πρώην νομάρχες, περιφερειάρχες, σύμβουλους τοπικής αυτοδιοίκησης κά, οι οποίοι ελέγχονται για αδικαιολόγητο πλουτισμό και φοροδιαφυγή, ελέγχει το ΣΔΟΕ σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας "Έθνος της Κυριακής" στις 13/1/2013, βάση του οποίου έχει ξεκινήσει ο έλεγχος «πόθεν έσχες» και το άνοιγμα των λογαρισμών, σε πολλούς από τους οποίους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρέθηκαν μεγάλα ποσά που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ζητά την άμεση διαλεύκανση των υποθέσεων και καταδικάζει το απαξιωτικό κλίμα που καλλιεργείται για το σύνολο της Τ.Α. τονίζοντας ότι είδηση πρέπει να αποτελεί το αποτέλεσμα του ελέγχου όχι οι διάφορες «διαρροές» που εξυπηρετούν λογικές διαπόμπευσης. Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο και τη λίστα όλων των ονομάτων...

Περισσότερα...

"Η ζωή του Μίκη Θεοδωράκη στη Νέα Σμύρνη" ένα ταξίδι στη ζωή και τα σπουδαία τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη που συνέθεσε στην Νέα Σμύρνη είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ παραγωγής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης το οποίο προβλήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου σε μια ιδιαίτερη παράσταση των Ιωνικών Γιορτών στο Άλσος σε πρώτη πανελλήνια προβολή. Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα από τη ζωή του μεγάλου Συνθέτη στην Νέα Σμύρνη. Ο Μίκης έζησε τα νεανικά του χρόνια στην οδό Κωνσταντινουπόλεως συνθέτοντας τα μουσικά έργα - σταθμούς της καλλιτεχνικής του διαδρομής που συνδέονται με την ιστορία της Νεότερης Ελλάδας και έχουν μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη και στην καρδιά μας.

OrkosFilikonlowΣτα πλαίσια του διακαούς πόθου για αποτίναξη του τουρκικού ζυγού και με σαφή την επίδραση των μυστικών εταιρειών της Ευρώπης, συναντιούνται το 1814 στην Οδησσό τρεις Έλληνες και αποφασίζουν τη σύσταση μιας αυστηρά συνωμοτικής οργάνωσης, η οποία θα προετοίμαζε τον ξεσηκωμό όλων των Ελλήνων. Πρόκειται για τον Νικόλαο Σκουφά, 35 χρόνων, από το Κομπότι της Άρτας, τον Εμμανουήλ Ξάνθο, 42 χρόνων, από την Πάτμο και τον Αθανάσιο Τσακάλωφ, 26 χρόνων, από τα Γιάννενα. Και οι τρεις έχουν ήδη γίνει κοινωνοί των επαναστατικών ιδεών και του εταιρισμού.

Περισσότερα...

meleti-ilektronikou-tsigarouΤα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν να βοηθήσουν τους καπνιστές να σταματήσουν το κάπνισμα και δεν σχετίζονται με παρενέργειες, τονίζουν οι ερευνητές. Τα e-cigarettes θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους καπνιστές να απαλλαγούν από αυτή τη συνήθεια και δεν φαίνονται να προκαλούν σοβαρές βραχυ-μεσοπρόθεσμες παρενέργειες, ισχυρίζονται οι συντάκτες της μελέτης.

Περισσότερα...

MILON lowΈπειτα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΑΟΝΣ Μίλων, ο σύλλογος αναστέλλει επ’ αόριστον τη λειτουργία του τμήματος Άρσης Βαρών. Αφορμή αποτέλεσε το κρούσμα ντόπινγκ αθλήτριας που είχε επιλεγεί από τον αρμόδιο τεχνικό υπεύθυνο του τμήματος, ώστε να αποτελεί μέλος της ομάδας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 532

Έναρξη
Προηγούμενο
1