neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Ευρετήριο Σπίτι Δώρα Φωτόπουλος Αυθεντικά Χειροποίητα Ελληνικά Έπιπλα
facebook
Έχουμε 44 επισκέπτες συνδεδεμένους
neasmyrni.net.gr

Φωτόπουλος Αυθεντικά Χειροποίητα Ελληνικά Έπιπλα

Φωτόπουλος  Αυθεντικά Χειροποίητα Ελληνικά  Έπιπλα

Τηλέφωνο 1: 210-9828736
Τηλέφωνο 2: 210-9837821
Αχχιλεως 82 17563 Παλαιο Φαληρο
Αττικής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ιστοσελίδα

Η εταιρία μας εδώ και 40 χρόνια εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή Ελληνικού χειροποίητου επίπλου παρουσιάζοντας κάθε είδους χειροποίητα νεοκλασικά, κλασικά και μοντέρνα έπιπλα.

Τα σχέδια μας είναι διαχρονικά. Χαρακτηριστικά προϊοντα των επίπλων μας αποτελούν τα κομμάτια Louis XV και Louis XVI, όπως επίσης και κομμάτια της περιόδου Queen Anne.

Για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παράγουμε λειτουργικά έπιπλα και επιλέγουμε υλικά από ποιοτικές πρώτες ύλες. Όλες οι δημιουργίες μας κατασκευάζονται αποκλειστικά και μόνο στο εργοστάσιο της εταιρίας μας ελέγχοντας έτσι την παραγωγή του κάθε επίπλου μέχρι το τελικό του φινίρισμα. Διαθέτουμε επίσης έμπειρους και εξειδικευμένους Ελληνες τεχνίτες, οι οποίοι σκαλίζουν τα σχέδια των επίπλων μόνο στο χέρι.

Στην έκθεση μας που βρίσκεται Αχιλλέως 82, στο Παλαιό Φάληρο Αττικής μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια των επίπλων που κατασκευάζουμε από σαλόνια, τραπεζαρίες, γραφεία, μπουφέδες, βιβλιοθήκες, πολυθρόνες κ.α.

Επισκεφθείτε μας σήμερα για να δημιουργήσουμε το χώρο που εσείς επιθυμείτε!


RSS Feeds

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

MAIOS 2019 diabaste