neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Ευρετήριο SUPER DEAL Επιχειρήσεις - Υπηρεσίες Best Διεκπεραιώσεις Αυτοκινήτων www.bestday.gr
facebook
Έχουμε 60 επισκέπτες συνδεδεμένους
neasmyrni.net.gr

Best Διεκπεραιώσεις Αυτοκινήτων www.bestday.gr


Τηλέφωνο 1: 2109340469
Τηλέφωνο 2: 6945771008
Φαξ: 2118002028
Σπαθάρη 3 17121 Νέα Σμύρνη
Αττικής
Δημιουργήσαμε  την ιστοσελίδα μας www.bestday.gr για να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να μεταβιβάσουν το αυτοκίνητο ή το δίκυκλο τους,να εκδώσουν ή να ανανεώσουν την άδεια οδήγησης, να περάσουν το αυτοκίνητο τους ΚΤΕΟ και οποιοδήποτε άλλη εργασία που αφορά το αυτοκίνητο χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς ατελείωτες ουρές,χωρίς γραφειοκρατεία και με πολύ χαμηλό κόστος σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκονται. Εμείς εδώ στην Best ασχολούμαστε αποκλειστικά με την διεκπεραίωση αυτοκινητιστικών υποθέσεων πάνω από 20 χρόνια.
Δεν είμαστε λογιστικό γραφείο, σύμβουλοι επιχειρήσεων κ.λ.π. και δεν κάνουμε αυτήν την δουλειά ως παράπλευρη ασχολία.
Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε για την διεκπεραίωση των υποθέσεων τους με αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, έμπορους, εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης αυτοκινήτων και εταιρείες χρονομίσθωσης αυτοκινήτων. Αυτό το γεγονός μας δίνει το δικαίωμα να πούμε ότι έχουμε απόλυτη εξειδίκευση στα θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Περιηγηθείτε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε , επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξηγήσουμε οποιαδήποτε απορία σας .
Μόλις σας απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση θα σας στείλουμε courier να παραλάβει τα απαιτούμενα έγγραφα, θα διεκπεραιώσουμε την υπόθεση σας και θα σας στείλουμε έτοιμη την εργασία σας πάλι με courier . Και όλα αυτά με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Νιώστε σίγουροι πληρώνοντας με αντικαταβολή όταν θα παραλάβετε έτοιμη την εργασία που μας αναθέσατε .

RSS Feeds

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

SEPTEMBRIOS 2019 diabaste copy