neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
facebook
Έχουμε 49 επισκέπτες συνδεδεμένους
neasmyrni.net.gr

POP UP


Τηλέφωνο 1: 6938701161
25ης Μαρτίου 13 17121 Νέα Σμύρνη
Αττικής

Το στέκι μας! Από το πρωϊ για καφέ και βόλτα μέχρι το βράδυ για εξαιρετικά coctails, καλές μουσικές και δυνατά parties. Let's hook up @ Pop Up

 Μια από τις βασικές φιλοσοφίες του Bar Pop Up και του Pop Up Backstage είναι η καλή, μη εμπορική μουσική. Στα πλαίσια αυτά, συνεργαζόμαστε με έξι μόνιμους (resident) djs οι οποίοι, με τις γνώσεις και τις ιδιαίτερες καλλιτεχνικές τους προτιμήσεις, δίνουν στο Pop Up ένα χρώμα και μια αύρα κατάλληλη για ανθρώπους με ευαίσθητα αυτιά! 

 

Παράλληλα, όντας ένα bar συνοικιακό, σκοπός μας είναι να δίνουμε βήμα και σε εξωτερικούς (πέραν των μόνιμων) djs αλλά και σε σχήματα για ζωντανές μουσικές βραδιές, οι οποίοι, ως επί το πλείστον να προέρχονται από τη Νέα Σμύρνη. Θέλουμε να στηρίζουμε τους local djs και τα μουσικά σχήματα, χωρις αυτό να αναιρεί την πιθανότητα να εμφανιστούν και καλλιτέχνες οι οποίοι να μην προέρχονται από τη συνοικία, αλλά να είναι είτε συνδεδεμένοι με το bar είτε να χαίρουν της εκτίμησης του κοινού μας! 

 

Μπαίνοντας στον δέκατο χρόνο λειτουργίας μας, τα ονόματα γνωστών djs (ακόμα και του εξωτερικού!) αλλά και πολλών από τις γύρω συνοικίες που έχουν περάσει από το Pop Up, καθιστούν πλέον το μικρό μας στέκι ένα παραδοσιακό μουσικό σπίτι των ήχων της house, techno, progressive, dub, reggae, hip hop, soul, funk κ.α.

 

Ακόμα, στο Pop Up Backstage είμαστε ανοιχτοί για κάθε είδους εκδήλωση, όπως η παρουσίαση και έκθεση χειροποίητων καλλιτεχνιών, bazaars, markets, ειδικές βραδιές (bachelor parties(!), birthday and nameday parties) κλπ

 

Το μόνο που χρειάζεται για να έρθετε σε επαφή μαζί μας, είναι να μας στείλετε ένα email στο:

 

barpopup@gmail.com

 

 

 

 


RSS Feeds

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

MAIOS 2019 diabaste