neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
facebook
Έχουμε 17 επισκέπτες συνδεδεμένους
neasmyrni.net.gr

Classic Nouveau


Τηλέφωνο 1: 2109316535
Ελευθερίου Βενιζέλου 17123 Athens, Attica
Αττικής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
"Δίπλα στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, το cafe Classique εδώ και αρκετά χρόνια κοσμούσε τα νότια προάστια. Απλό και λιτό στη διακόσμηση του, με πολύ ξύλο, ήταν γνωστό για τον καφέ του, τα γλυκά κουλουράκια και άλλα τινά. Ήσυχο, με πελάτες που επιθυμούσαν να πιουν έναν αληθινό καφέ, χωρίς οχλοβοή και φασαρία."
Αυτό ήταν το αποτύπωμα του cafe classique μέχρι χθες. Σήμερα η ανάγκη ενός νέου μεταμοντέρνου χώρου που θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί από την μια κατά τη διάρκεια της μέρας, τους λάτρεις του αληθινά ποιοτικού καφέ, με την ενέργεια που χρειάζεται, μέχρι να φθάσει η ώρα για την απόλαυση μιας εξαιρετικής ποικιλίας κρασιού με το κατάλληλο συνοδευτικό και μ´ αυτό τον τρόπο να γλυκοσβήσει  άλλη μια μέρα, μας έσπρωξε στην δημιουργία του "classic nouveau". Το classic nouveau έχει την φιλοσοφία ότι η ζωή μας γλυστράει μεταξύ του πρωινού καφέ και του απογευματινού κρασιού. 
Oι νέες σταγόνες του classic nouveau θα αγγίξουν, θα δροσίσουν και θα γεμίσουν τον καθένα μας ώστε να βλέπει την κάθε μικρή στιγμή στη ζωή με χαμόγελο που τόσο έχουμε ανάγκη.
Η ομάδα του "classic nouveau " απαρτίζεται από νέους που έχουν πάθος για τη δουλειά τους και είναι πάντα έτοιμοι να κάνουν με χαμόγελο το "παραπάνω" βήμα προσβλέποντας στην ικανοποίηση του πελάτη και προσπαθώντας κάθε φορά να μαντέψουν αλλά και να ικανοποιήσουν τις κρυφές του επιθυμίες.
Το "classic nouveau" είναι ένα στέκι συναντήσεων αυτών που λατρεύουν τον αληθινό καφέ τα πρωινά, αυτών που στη συνεχεία προτιμούν να συζητήσουν χωρίς οχλοβοή και φασαρία, αυτών που μπορούν να εκτιμήσουν τη ξεχωριστή λιτή ποικιλία τυριών και αλλαντικών από επιλεγμένους προμηθευτές ....και τέλος αυτών που επιθυμούν να μοιραστούν με την παρέα τους ξεχωριστά κρασιά είτε after work, είτε το βράδυ.
Το όραμα μας για το "classic nouveau" είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα εμπνέει και θα γοητεύει, συζητώντας και απολαμβάνοντας όλα αυτά που μας συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας μεταξύ του καφέ και του κρασιού.


RSS Feeds

Αναζήτηση στον οδηγό αγοράς

Αναζήτηση για:Επιλογή Κατηγορίας

 

MAIOS 2019 diabaste